AKTUALITY

Exkurzia do prírody

Exkurzia na Neziderské jazero

23. septembra 2022

Mária Jezná
V rámci európskeho projektu Interreg „BIG_ling SK-AT“ boli naše deti z triedy 4.B dňa 21. 9. 2022 pozvané na výlet do prírody. Zo školy na Bárdošovej sme vyrazili na cieľové miesto – Neziderské jazero.


Z Inštitútu „Daphne“ pre nás pripravili tri nádherné zastávky v blízkosti Neziderského jazera, kde zapájali deti formou interaktívnych kariet, pracovných listov a pozorovania vtáctva cez špeciálne ďalekohľady do diania. Prednáška o rôznorodosti vtáctva v okolí Neziderského jazera od Mareka deti veľmi zaujala. Žiaci našej školy si mohli najprv pozrieť vtáky v životnej veľkosti v Informačnom centre Neziderského jazera, potom sme sa presunuli na lúku s pozorovateľňou vtákov, kde si žiaci mohli pozrieť vtáky, ktoré sa vyskytujú v danej oblasti – belorítky, škorce a iné. Poslednou zastávkou bolo samotné Neziderské jazero, v ktorého okolí sme taktiež pozorovali výskyt vtáctva a nakoniec sa deti zahrali na ihrisku. 



Rozlúčili sme sa dúfajúc, že sa sem čoskoro vrátime.




SPÄŤ


PHONE

02/2042 2810

E-MAIL

info@deutscheschule.sk

SOCIALS


© Copyright 2021. Deutsche Schule Bratislava
JOBIMPRESSUMSPONSORINGKONTAKT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram