AKTUALITY

Hravé učenie sa v popoludňajších hodinách

Kurzy a krúžky

15. novembra 2022

Školský klub detí
S pani Jacoby sa deti učia rôzne techniky ručných prác. Na začiatku kurzu si deti mohli vyrobiť vlastné veľké pletacie ihlice z dreva, ktoré sa potom použili na pletenie. V nasledujúcich týždňoch čaká deti ešte veľa zaujímavých úloh.  

Na tvorivom kurze s pani Grosser sa deti učia rôzne výtvarné techniky a rozvíjajú svoju umeleckú predstavivosť. Pracujú s hlinou, papierom a krepovým papierom. Deti sa tiež oboznámia s technikami tlače a prácou s drevom.  Na svätomartinský sprievod si deti s veľkou radosťou vyrobili lampióny so sovami, ktoré sme obdivovali v piatok 11.11.'22. 

Tento rok sa na šach prihlásilo veľa detí a vznikli celkovo tri šachové kurzy! Deti si osvojujú stratégie v praxi a rozširujú svoje skúsenosti pri hre s rôznymi spolužiakmi. Kurz vedú páni Benci a Rák. 

V piatok pán Dobler zoznamuje deti s doteraz neznámym športom, ktorý sa volá spikeball. Pri hre sa rozvíja zručnosť s loptou, schopnosť pracovať v tíme a učí sa taktiku. Štyri deti stoja okolo siete na spikeball a hrajú v dvojčlenných tímoch o body. Loptičky sa môžu dotknúť ktoroukoľvek časťou tela, ale najlepšie sa ovláda rukou. Počas kurzu už deti už teraz urobili pokroky a priebeh hry je zakaždým lepší.


Na našej škole si deti môžu vybrať z viac ako dvadsiatich krúžkov, kde môžu po škole tráviť voľný čas. 


SPÄŤ


PHONE

02/2042 2810

E-MAIL

info@deutscheschule.sk

SOCIALS


© Copyright 2021. Deutsche Schule Bratislava
JOBIMPRESSUMSPONSORINGKONTAKT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram